25 listopada 2021

Webinarium: „System zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności HALAL w przemyśle spożywczym”, 7 grudnia

W imieniu ośrodka Enterprise Europe Network przy Toruńskiej Agencji Rozwoju  zapraszamy przedsiębiorców sektora MŚP, w szczególności z województwa kujawsko-pomorskiego, do udziału w szkoleniu online pn.: „System zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności HALAL w przemyśle spożywczym”.

Podczas wydarzenia zostaną poruszone zagadnienia dotyczące zasad wdrażania i utrzymania systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, w tym w szczególności zasady certyfikacji HALAL .

Tematyka spotkania:

  • Bezpieczeństwo żywności w świetle norm prawnych.
  • Systemy wewnętrzne kontroli zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności w świetle obowiązujących przepisów prawnych.
  • Rola certyfikatu Halal w eksporcie produktów spożywczych.
  • Procedura wydania certyfikatu HALAL.

Szkolenie skierowane jest przede wszystkim do przedsiębiorców sektora MŚP.

Prelegent:

lek. wet. Monika Klimczak – ekspert w obszarze systemów zarządzania jakością w branży spożywczej: ISO 9001, ISO 22 000, GMP, GHP, HACCP, QS ,BRC Food, BRC Storage & Distribution, IFS Food, IFS Logistic, HALAL, FSMA).

Kiedy?

7 grudnia br. godz. 09:00-13:00

Jak wziąć udział?

Spotkanie odbywa się online za pośrednictwem platformy MS Teams. Udział jest bezpłatny.

Zapisz się

Program

Szczegółowe informacje: tel. (56) 699 54 82; e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


Projekt Enterprise Europe Network w Polsce jest współfinansowany przez Komisję Europejską ze środków pochodzących z programu COSME na lata 2014 – 2021 oraz ze środków budżetu państwa w ramach dotacji celowej Ministerstwa Rozwoju.


Może Cie zainteresować

Opublikowano: 25.11.2021 09:03
Poprawiono: 25.11.2021 08:10
Modyfikujący: Eryk Rutkowski
Udostępniający: Eryk Rutkowski
Autor dokumentów: